čtvrtek 19. ledna 2012

Lidové Povstání - ultrapravicová feudální mafie u moci utahuje okovy.

via parlamentnilisty.cz

Na 3. března 2012 je neodvratně připraveno lidové povstání, ale nikoliv jen v Praze kam obyčejní lidé nemohou, protože mnohde nemají už ani peníze na cestu ani na nocleh, lidové povstání proběhne ve všech spádových městech všech okresů.

Naše vlastenecká povinnost nám velí: „Dost!!! Už napáchali mnoho zla“ To je jediná věc, které se bojí dnešní politická mafie, socialističtí kapitalisti, nenasytní bankéři a justiční mafie, která vytváří všemocné podmínky pro zadlužování a zotročování obyčejných lidí pomocí chapadel soukromých exekutorů a agentur vymáhající dluhy a přivádí prostý dělný lid na pokraj existence.

Zvonění, cinkání a bezzubé stávky poškozují jen nás obyčejné lidi, my ztrácíme čas, my se nemůžeme věnovat vlastní práci, my se musíme za své peníze dopravovat do Prahy.

Proto již dozrál čas pozvednout proti tyranům zbraň nejsilnější! Hlas prostého dělného lidu! Žádné politické strany, žádné hnutí a mocenské skupiny, ale sám podvedený, ožebračený a zotročený lid český musí povstat.

Novodobá šlechta nás vytrhla z područí SSSR, aby nás následně zaprodala ekonomickým okupantům z celého světa a uvrhla nás naopak do područí USA.

Problém nejsou nezaměstnaní, problém nejsou důchodci, problém nejsou cikáni ani Ukrajinci ani Vietnamci.

Problém je nenasytnost našich mocipánů, novodobé šlechty, z našich daní jim platíme armádu, na kterou oni budou spoléhat, že je ochrání před námi a oni budou dál bez ostychu každoročně navyšovat jen vlastní zisky a zneužívat svého postavení na základě námi projevené důvěry při volbách, monopolní objekty, jako je ČEZ, RVE, zdravotní pojišťovny, mobilní operátoři a všichni soukromí exekutoři kteří mají zaručený zisk vyplývající ze zákona.

Zisk, který je daleko za hranicí lichvy nad kterou politické strany drží ochranou ruku, neboť šedou ekonomikou se tyto nekřesťanské zisky, nalévají zpět do politických stran v období financování jejich volebních kapaní.

Zisky, které jako finanční gestapo získávají drancováním lidí a rodin ve finanční tísni, následně tyto lidi zcela vyloučí z běžného života a doženou k ekonomickým sebevraždám mnohdy celých rodin.

V Česku je již na sedm set tisíc rodin s dokladem o hmotné nouzi. Rodin, které si po dotahování opasku pomalu začínají utahovat smyčku kolem krku.

Ptáme se: PROČ ??? Sedm set tisíc rodin to už je tak velká armáda, kterou již nelze umlčet a která už nemá co ztratit jen získat!

komentář ke článku

Žádné komentáře:

www.FriendFeed.com/zpravy